стаття 14 із 32
11
Листопад 2023року
обмінюємося досвідом
маркування посуду

Санітарно-гігієнічні вимоги до устаткування й інвентарю харчоблоку

Скористайтеся порадами колег, як дотримувати санітарних вимог щодо устаткування й інвентарю на харчоблоці. Адже маєте правильно маркувати посуд та інвентар, щоб уникнути зауваг від Держпродспоживслужби

Ніна Савченко , директор закладу дошкільної освіти № 580 «Ольвія», Київ
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Як отримувати та роздавати їжу в закладі дошкільної освіти
№ 11, 2023
Утилізація відходів продуктів харчування в закладі дошкільної освіти