стаття 12 із 32
1
Січень 2024року
обмінюємося досвідом
овочеві страви

Зимове меню з овочами — місія непроста, але почесна

У статті — досвід ваших колег із вінницького закладу дошкільної освіти, як зробити зимове меню різноманітним та корисним завдяки овочам. Адже взимку асортимент овочів обмежений. Для того щоб дотримати нормативних вимог і щодня пропонувати дітям смачні овочеві страви, важливо дбати як про приготування страв, так і про подавання їх до столу

Олена Черешнюк , директор закладу дошкільної освіти № 30, Вінниця
Ольга Серебреннікова , сестра медична старша закладу дошкільної освіти № 30, Вінниця
Оксана Артоуз , вихователь-методист закладу дошкільної освіти № 30, Вінниця
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Адаптуємося до ожеледиці: правила безпеки
№ 1, 2024
Технологічна карта «Хлібець рибний»