стаття 16 із 29
2
Лютий 2024року
обмінюємося досвідом
перевірка страв

Органолептична оцінка перших і других страв

Скористайтеся порадами зі статті, щоб за органолептичними показниками оцінити страву. Для того щоб убезпечити дітей від кишкових інфекцій, страви в закладі дошкільної освіти мають бути якісними. Якість перевіряємо під час органолептичної оцінки страв за зовнішнім виглядом, кольором, консистенцією, запахом і смаком

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Чотиритижневе сезонне меню: поєднуємо страви та продукти харчування
№ 2, 2024
Технологічна карта «Овочі, припущені в сметанному соусі»