стаття 10 із 24
3
Березень 2024року
обмінюємося досвідом
вихід страви

Обраховуємо вихід страви чи кулінарного виробу

Скористайтеся статтею, щоб правильно обрахувати вихід страви чи кулінарного виробу. Це той обсяг порції страви, який дитина вживає на прийом їжі. На цю цифру впливає якість продуктів харчування, продовольчої сировини, умови їх зберігання, кількість порцій, інтенсивність нагрівання страви під час теплової кулінарної обробки

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Які продукти харчування ввести в раціон, щоб уникнути йододефіциту
№ 3, 2024
Природне освітлення: що проконтролювати