стаття 19 із 24
3
Березень 2024року
консультуємося в експертів
безпека продуктів харчування

Біологічна безпека продуктів харчування

Перевірте за статтею, як аналізувати біологічну безпеку продуктів харчування. Їжа — один із основних чинників, які впливають на здоров’я та самопочуття людини. Безпечний той продукт харчування, який не містить шкідливих домішок хімічного або біологічного походження

Наталія Дуброва , провідний фахівець з охорони праці та безпеки життєдіяльності Інституту модернізації змісту освіти
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Як діяти, якщо розбився бактерицидний опромінювач
№ 3, 2024
Як розповісти дитині про смерть близької людини