стаття 18 із 24
12
Грудень 2024року
консультуємося в експертів
зернові продукти в раціоні дитини

Крупи, макаронні вироби та бобові в дитячому харчуванні

Особливе місце в харчуванні дітей дошкільного віку посідають продукти, виготовлені на основі зернових та зернобобових культур. Насамперед, це крупи й макаронні вироби, з яких готують перші страви, гарніри, запіканки тощо. Розглянемо денні норми вживання, правила зберігання, технології приготування страв із круп, макаронних виробів і бобових у  закладі дошкільної освіти. Складете меню, яке зміцнить здоров’я та імунітет

Ольга Чикало , експерт з організації харчування в закладах дошкільної освіти, Київ
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Зимове меню: додаємо вітаміни до раціону дітей у грудні
№ 12, 2024
Як навчити дитину не боятися медичних процедур, або Не такий страшний вовк, як його малюють