консультуємося в експертів
зернові продукти в раціоні дитини
Крупи, макаронні вироби та бобові в дитячому харчуванні
Особливе місце в харчуванні дітей дошкільного віку посідають продукти, виготовлені на основі зернових та зернобобових культур. Насамперед, це крупи й макаронні вироби, з яких готують перші страви, гарніри, запіканки тощо. Розглянемо денні норми вживання, правила зберігання, технології приготування страв із круп, макаронних виробів і бобових у закладі дошкільної освіти. Складете меню, яке зміцнить здоров’я та імунітет
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ