стаття 21 із 29
2
Лютий 2025року
організовуємо харчування
м’ясопродукти

М’ясо та м’ясні продукти в раціоні дитини

Експерт розкаже про денні норми вживання, правила зберігання, технології приготування страв із м’яса та м’ясних продуктів у закладі дошкільної освіти. Під час інтенсивного росту дитини харчова і біологічна цінність м’яса доволі висока. Розглянемо особливості використання м’яса та м’ясопродуктів у раціоні дошкільників

Ольга Чикало , експерт з організації харчування в закладах дошкільної освіти, Київ
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Фокус лютого: що додати у дитячий раціон
№ 2, 2025
Як навчити дитину не боятися «білих халатів»