стаття 6 із 21
12
Грудень 2018року
здійснюємо профілактику
кишківник

5 фактів про кишківник: що розказати колегам і батькам вихованців

Узимку пік кишкових інфекцій припадає на новорічні свята. Чому? Бо кожна українська господиня хоче, щоб на її столі було найбільше різноманітних страв. Тож готує їх стільки, що не лише на столі ніде поставити, а й у холодильнику. От і виходить: щось неправильно зберігали, щось — понад строк придатності продуктів харчування. А за збудниками кишкових інфекцій діло не стане — захворювання кишківника і шлунково-кишкового тракту впевнено атакуватимуть чи не всю родину. Напередодні новорічних свят поясніть колегам і батькам вихованців, як вберегтися від кишкових інфекцій

Світлана Доан , дмн, професор, проректор науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти Міжнародного Європейського університету, Київ

Від стану кишківника залежіть якість і тривалість життя людини. У статті роз’яснюємо, як цей орган впливає на здоров’я всього організму

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Ще ложечку? або Як батькам навчитися правильно годувати дітей
№ 12, 2018
Златині зефірки, або Як вдома приготувати зефір