здійснюємо профілактику
кишківник
5 фактів про кишківник: що розказати колегам і батькам вихованців
Узимку пік кишкових інфекцій припадає на новорічні свята. Чому? Бо кожна українська господиня хоче, щоб на її столі було найбільше різноманітних страв. Тож готує їх стільки, що не лише на столі ніде поставити, а й у холодильнику. От і виходить: щось неправильно зберігали, щось — понад строк придатності продуктів харчування. А за збудниками кишкових інфекцій діло не стане — захворювання кишківника і шлунково-кишкового тракту впевнено атакуватимуть чи не всю родину. Напередодні новорічних свят поясніть колегам і батькам вихованців, як вберегтися від кишкових інфекцій
Від стану кишківника залежіть якість і тривалість життя людини. У статті роз’яснюємо, як цей орган впливає на здоров’я всього організму
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ
