стаття 20 із 25
2
Лютий 2019року
санітарний бюлетень
інфографіка

Які продукти харчування вживати для профілактики йододефіциту

Найпростішою профілактикою дефіциту йоду в організмі є споживання йодованої солі, насиченої цим мікроелементом. Щоб знизити ризики йододефіциту, для приготування щоденних страв рекомендуйте колегам і батькам вихованців замінити звичайну сіль на йодовану. А ще — розкажіть, які продукти харчування містять йод

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Кекси з чорницями від з...іркових кондитерів
№ 2, 2019
Цікавинки від медсестри Калинки: про сонячних людей, криві зуби, плач від цибулі та божевільні сни