стаття 11 із 24
3
Березень 2019року
організовуємо харчування
фасовані кисломолочні продукти

Фасовані кисломолочні продукти: що з ними робити в закладі дошкільної освіти

Із листа до редакції: «У наш заклад дошкільної освіти привозять кефір у пакетах по 150 та 200 г. Як видавати цей продукт харчування дітям? За яких умов зберігати його в закладі дошкільної освіти?»

Ольга Чикало , експерт з організації харчування в закладах дошкільної освіти, Київ

Розливати кефір безпосередньо в чашки в групах? Чи на харчоблоці, а потім видавати загальний об’єм на групу? Наш експерт відповідає на ці запитання в публікації

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Якщо в дитини синдром Дауна
№ 3, 2019
Нова «мінімалка»: скільки платитимуть медичним сестрам