стаття 19 із 25
8
Серпень 2020року
долучаємося до організації заходів
робота з батьками

Як медсестрі розвіяти «туман» у свідомості батьків-антивакцинаторів

Поки сучасні медицина й наука стрімко розвиваються: винахідник Ілон Маск запускає ракети в космос, засновник Facebook Марк Цукерберг відводить доньку на щеплення і ділиться цією важливою подією у власній соцмережі, — антивакцинатори живуть у тумані середньовічних страхів. Та медична сестра з Мелітопільського дитсадка — фіналістка фахового конкурсу «Розкажи про вакцинацію так, аби тебе почули» — не розгубилася, коли їй довелося мати справу з батьками-антивакцинаторами. Ба більше — вона тактовно й уміло розвіяла їхню ілюзію безпеки щодо дитячого здоров’я та пояснила медичні тонкощі легко й невимушено. Читайте в публікації, як їй це вдалося

Галина Чикаєва , сестра медична старша закладу дошкільної освіти № 47 «Берізка», агент змін ГО «Батьки за вакцинацію», м. Мелітополь, Запорізька обл.

Антивакцинатори вміло користуються соцмережами та месенджерами для того, аби розповсюджувати та нав’язувати свої погляди. Жертвами їхніх маніпуляцій можуть стати й батьки вихованців вашого дитячого садка. Аби не ламати голову, як впоратися із подібною ситуацією, читайте досвід фіналістки фахового конкурсу, яка не розгубилася і зробила батькам-антивакцинаторам «щеплення розсудливості»

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Запросіть імунітет на чайну церемонію
№ 8, 2020
10 запитань для батьків вихованців про вакцинацію