стаття 19 із 52
1
Січень 2021року
санітарний бюлетень
пам’ятка

Одноразові рукавички: сім правил для працівників харчоблоку

Мінекономіки затвердило Методичні настанови щодо розроблення, запровадження та використання постійнодіючих процедур, які грунтуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти. Настанови містять вимоги до гігієни працівників харчоблоку. Скористайтеся пам’яткою, аби нагадати колегам, як використовувати одноразові рукавички

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
5 порад, як відучити дитину длубатися в носі
№ 1, 2021
Як обрати картоплю