стаття 31 із 52
1
Січень 2021року
дотримуємося регламенту
система НАССР

Опис продукту харчування, який розробляє група НАССР

Знову перечитуєте нормативку, щоб зрозуміти, як скласти опис продукту харчування за вимогами системи НАССР? Залиште цю невдячну справу, скористайтеся нашими порадами та документами-підказками

Анна Савченко , головний редактор журналу «Медична сестра дошкільного закладу»
Світлана Коваленко , сестра медична старша закладу дошкільної освіти «Капітошка», м. Бровари, Київська обл.

У статті визначили структуру опису продукту харчування, продуктової сировини чи готової страви та окреслили, якою інформацією його наповнювати. Бонус — приклади описів продуктів харчування та готових страв

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Кросворд: туберкульоз
№ 1, 2021
Як доглядати за одягом з натуральних і штучних тканин