організовуємо харчування
норми харчування
Запитували про організацію харчування за «новими» нормами — експерт МОЗ відповідає
Чергова порція відповідей експерта МОЗ на запитання читачів про організацію харчування відповідно до «нових» норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку. Маєте ще запитання — пишіть на електронну пошту [email protected] або в діалоговому вікні, що під статею
У статті — про те, як замінювати продукти харчування та продовольчу сировину, якщо виникнуть проблеми з постачальниками; чи має право медична сестра зменшувати в технологічних картках кількість солі, цукру, масла вершкового; хто має складати технологічні картки, якщо в дитячому садку немає ані медичної сестри, ані технолога. Переходьте й читайте детальніше
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ
