стаття 11 із 26
11
Листопад 2021року
організовуємо харчування
норми харчування

Запитували про організацію харчування за «новими» нормами — експерт МОЗ відповідає

Чергова порція відповідей експерта МОЗ на запитання читачів про організацію харчування відповідно до «нових» норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку. Маєте ще запитання — пишіть на електронну пошту [email protected] або в діалоговому вікні, що під статею

Тетяна Скапа , керівник експертної групи з питань профілактики неінфекційних хвороб та формування здорового способу життя Директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності МОЗ
Анна Савченко , головний редактор журналу «Медична сестра дошкільного закладу»

У статті — про те, як замінювати продукти харчування та продовольчу сировину, якщо виникнуть проблеми з постачальниками; чи має право медична сестра зменшувати в технологічних картках кількість солі, цукру, масла вершкового; хто має складати технологічні картки, якщо в дитячому садку немає ані медичної сестри, ані технолога. Переходьте й читайте детальніше

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Що потрібно знати про протипоказання до вакцинації проти COVID-19
№ 11, 2021
Недитяче меню, або Продукти харчування і страви, що заборонені в дитячому садку