Солодкі страви

Солодкі страви доповнюють дитячий раціон необхідними поживними речовинами, поліпшують засвоюваність їжі. У рецептурі таких страв використовують різноманітні свіжі й сушені фрукти та ягоди, соки, яйця курячі, молоко, цукор тощо. Щоб поліпшити смакові якості до солодких страв додають ванілін, корицю, цедру цитрусових тощо

Щоб прочитати книгу, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Напої
Солодкі страви
Примірне чотиритижневе сезонне меню, рекомендоване МОЗ для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років у закладах освіти та інших організованих дитячих колективах, на осінній період