стаття 15 із 33
6
Червень 2022року
організовуємо харчування
бракераж

Проводимо бракераж сирих продуктів і продовольчої сировини

Безпечність та якість страв залежать не лише від умов їх приготування. Заклад освіти має докладати зусиль, щоб не прийняти неякісну сировину, зокрема, оцінити продукти, які надходять від постачальника. Тому перш ніж продукти надійдуть у комору закладу, а готову страву подадуть до столу, вони повинні пройти бракераж. Як його провести, розʼяснив наш експерт

Ольга Лісогурська , інженер-технолог департаменту освіти Житомирської міської ради

Експерт підкаже, хто в дитсадку проводить бракераж, як до нього підготуватися і як його провести.

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Як відкоригувати раціон у разі зміни радіаційного фону
№ 6, 2022
Бракеражний журнал харчових продуктів, що надійшли від постачальника харчових продуктів