організовуємо харчування
бракераж
Проводимо бракераж сирих продуктів і продовольчої сировини
Безпечність та якість страв залежать не лише від умов їх приготування. Заклад освіти має докладати зусиль, щоб не прийняти неякісну сировину, зокрема, оцінити продукти, які надходять від постачальника. Тому перш ніж продукти надійдуть у комору закладу, а готову страву подадуть до столу, вони повинні пройти бракераж. Як його провести, розʼяснив наш експерт
Експерт підкаже, хто в дитсадку проводить бракераж, як до нього підготуватися і як його провести.
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ
