стаття 4 із 18
1
Січень 2018року
організовуємо харчування

Складаємо примірне двотижневе меню на зимово-весняний період

Як відкоригувати харчування дітей у закладі дошкільної освіти, аби в зимовий період вони отримували всі корисні речовини та необхідну кількість енергії від їжі? Відповідаємо у публікації

Леся Гарник , начальник відділу дошкільної освіти та обліку дітей Департаменту освіти Вінницької міської ради
Ольга Серебреннікова , сестра медична старша закладу дошкільної освіти № 30, Вінниця

Скорристайтеся досвідом колег, аби розробити примірне двотижневе меню на зимово-весняний період, яке забезпечить ваших вихованців смачними та корисними стравами

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Післясмак вебінару з організації харчування дітей у закладі дошкільної освіти
№ 1, 2018
Складаємо картку-розклад страви