організовуємо харчування
Складаємо картку-розклад страви
ДІЗНАЙТЕСЯ
- Які графи є складовими картки-розкладу
- Як вирахувати брутто і нетто
- Від чого залежить вихід страви
- Що вказувати в технології приготування страви
інстрУсі страви для дітей в закладі дошкільної освіти готують відповідно до карток-розкладів. Вони дають кухареві змогу дотриматися технологічних вимог до обробки продуктів харчування і приготування страв. У закладі дошкільної освіти розробляє такі картки сестра медична. Чи пам’ятаєте, як це робити?
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ
