стаття 5 із 18
1
Січень 2018року
організовуємо харчування

Складаємо картку-розклад страви

Наталія Семенець , сестра медична старша закладу дошкільної освіти № 807 «Пролісок», Київ

ДІЗНАЙТЕСЯ

  1. Які графи є складовими картки-розкладу
  2. Як вирахувати брутто і нетто
  3. Від чого залежить вихід страви
  4. Що вказувати в технології приготування страви

інстрУсі страви для дітей в закладі дошкільної освіти готують відповідно до карток-розкладів. Вони дають кухареві змогу дотриматися технологічних вимог до обробки продуктів харчування і приготування страв. У закладі дошкільної освіти розробляє такі картки сестра медична. Чи пам’ятаєте, як це робити?

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Складаємо примірне двотижневе меню на зимово-весняний період
№ 1, 2018
Картки-розклади страв до примірного двотижневого меню на зимово-весняний період (понеділок)