стаття 8 із 25
2
Лютий 2021року
санітарний бюлетень
пам’ятка

17 правил особистої гігієни для працівників харчоблоку

Про те, що працівники харчоблоку мають дотримуватися правил особистої гігієни нагадувати не потрібно. Утім, Мінекономіки у своїх Методичних настановах щодо розроблення, запровадження та використання постійнодіючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти, конкретизувало ці правила. Тож скористайтеся пам’яткою й нагадайте їх колегам

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
А ви вже отримуєте листи від МОН?
№ 2, 2021
Особиста гігієна працівників харчоблоку: дев’ять точок контролю