говоримо про важливе
чистота харчоблоку
Дбаємо про санітарно-гігієнічний стан харчоблоку
Для профілактики харчових отруєнь та гострих кишкових інфекцій у дітей необхідно контролювати санітарно-гігієнічний стан харчоблоку. У статті експерт розкаже, як організувати прибирання та на що звернути увагу, коли перевірятимете його якість
Читачі запитують у редакції про те, як часто та в якій послідовності прибирати харчоблок. Вони не можуть знайти нормативний документ, що давав би чіткий алгоритм. Ми залучили експерта, щоб роз’яснив, коли, що і як прибирати на харчоблоці
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ
