стаття 18 із 33
10
Жовтень 2021року
говоримо про важливе
чистота харчоблоку

Дбаємо про санітарно-гігієнічний стан харчоблоку

Для профілактики харчових отруєнь та гострих кишкових інфекцій у дітей необхідно контролювати санітарно-гігієнічний стан харчоблоку. У статті експерт розкаже, як організувати прибирання та на що звернути увагу, коли перевірятимете його якість

Тетяна Сомова , головний спеціаліст відділу організації санітарно-епідеміологічних розслідувань Департаменту державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та розслідування епідеміологічних спалахів Держпродспоживслужби

Читачі запитують у редакції про те, як часто та в якій послідовності прибирати харчоблок. Вони не можуть знайти нормативний документ, що давав би чіткий алгоритм. Ми залучили експерта, щоб роз’яснив, коли, що і як прибирати на харчоблоці

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Протиепідемічні заходи в дитячому садку: що врахувати медсестрі
№ 10, 2021
Як очищувати холодильник