стаття 14 із 26
11
Листопад 2021року
організовуємо харчування
технологічна карта

Складаємо технологічну карту на страву чи кулінарний виріб

Основа чотиритижневого сезонного меню — технологічні карти на страви та кулінарні вироби. Щоб ви не переймалися запитаннями, як вони виглядають та якою інформацією їх наповнювати, інженер-технолог проаналізував їхню структуру та роз’яснив, як заповнювати кожен розділ

Ольга Лісогурська , інженер-технолог департаменту освіти Житомирської міської ради

У статті пояснюємо, як скласти технологічну картку, даємо приклад обчислення хімічного складу продуктів харчування та продуктової сировини і виходу страви , які полегшать вам роботу. Читайте, щоб не припуститися помилок

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Чи знаєте ви, які продукти харчування і страви заборонені в дитячому садку
№ 11, 2021
Технологічна карта «Суп-пюре з м’яса курки з грінками»