організовуємо харчування
технологічна карта
Складаємо технологічну карту на страву чи кулінарний виріб
Основа чотиритижневого сезонного меню — технологічні карти на страви та кулінарні вироби. Щоб ви не переймалися запитаннями, як вони виглядають та якою інформацією їх наповнювати, інженер-технолог проаналізував їхню структуру та роз’яснив, як заповнювати кожен розділ
У статті пояснюємо, як скласти технологічну картку, даємо приклад обчислення хімічного складу продуктів харчування та продуктової сировини і виходу страви , які полегшать вам роботу. Читайте, щоб не припуститися помилок
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ
